facebook
Akcia
- Zmrlinové poháre... Viac
- ... Viac
Po - Št: 11:00 - 22:00 hod.
Pia: 11:00 - 01:00 hod.
So: 11:00 - 01:00 hod.
Ne: 11:30 - 22:00 hod.

DENNÉ MENU

Pondelok - 19.02.2018
Francúzska cibulačka so syrom(0,2l) /mlieko/ Slepačí vývar s rezancami (0,2l) /obilniny, zeler/
1: Mexický hovädzí guláš s hráškom a syrom (120g), ryža (150g) /obilniny/
2: Grilovaný encián (120g), hranolky (150g), tatarka (30g) /mlieko/
3: Parené buchty s vanilkovým krémom a čokoládou (300g) /mlieko, obilniny/
4: Cézar šalát s kuracím mäsom, parmezánom a krutónmi (300g) /mlieko, obilniny/
5: Filet zo zubáča(130g) na paradajkovom rizote s parmezánom (150g) /ryba, mlieko/
6: Bravčová panenka plnená slaninkou so slivkovou omáčkou (120g), mačkané zemiaky (150g) //
Utorok - 20.02.2018
Šošovicová na kyslo (0,2l) chlieb /mlieko, obilniny/ Slepačí vývar s rezancami (0,2l) /obilniny, ze
1: Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste (220g), pečené zemiaky (150g) //
2: Tekvicové placky so škoricou a tvarohom (300g) /mlieko, obilniny/
3: Zapekané cestoviny so 4 druhmi syra (300g) /obilniny, mlieko/
4: Sendvič s trhaným mäsom, cibuľou, kyslou uhorkou a dresingom (300g) /obilniny, mlieko/
5: Filet zo zubáča(130g) na paradajkovom rizote s parmezánom (150g) /ryba, mlieko/
6: Bravčová panenka plnená slaninkou so slivkovou omáčkou (120g), mačkané zemiaky (150g) //
Streda - 21.02.2018
Frankfurtská s párkom (0,2l), chlieb /obilniny/ Slepačí vývar s rezancami (0,2l) /obilniny, zeler/
1: Kuracie prsia s nivovou omáčkou (120g), ryža (150g) /mlieko/
2: Cukinové lodičky so zeleninovým ragú a syrom, toast (300g) /mlieko, obilniny/
3: Lokše plnené kuracou pečeňou na cibuľke, kyslé uhorky (300g) /obilniny/
4: Pečené bravčové plece na rasci a cesnaku(120g), zemiaky (150g) uhorkový šalát so smotanou //
5: Filet zo zubáča(130g) na paradajkovom rizote s parmezánom (150g) /ryba,mlieko/
6: Bravčová panenka plnená slaninkou so slivkovou omáčkou (120g), mačkané zemiaky (150g) //
Štvrtok - 22.02.2018
Strukovinová (0,2l) // Slepačí vývar s rezancami (0,2l) /obilniny, zeler/
1: Segedínsky guľáš (120g), knedľa (150g) /mlieko, obilniny/
2: Pečený baklažán (100) s tzatziky (120g), pizza tyčinky (100g) /mlieko, obilniny/
3: Kurací rezeň v syrovom cestíčku (120g), pečené zemiaky (150g) /mlieko/
4: Grilované kuracie prsia s pórikom a syrom (120g), ryža (150g) /mlieko/
5: Filet zo zubáča(130g) na paradajkovom rizote s parmezánom (150g) /ryba,mlieko/
6: Bravčová panenka plnená slaninkou so slivkovou omáčkou (120g), mačkané zemiaky (150g) //
Piatok - 23.02.2018
Kukuricová s chvilli(0,2l) /obilniny/ Slepačí vývar s rezancami (0,2l) /obilniny, zeler/
1: Vykostené kuracie stehno na pomarančoch a rozmaríne (120g), mačkané zemiaky (150g) //
2: Bulgur s červenou šošovicou, cuketou a balkánskym syrom (300g) /mlieko/
3: Vyprážaný syr (120g), hranolky (150g), tatarka (30g) /obilniny,vajcia,mlieko/
4: Bravčové rezančeky na hríbikoch (120g), ryža (150g) //
5: Filet zo zubáča(130g) na paradajkovom rizote s parmezánom (150g) /ryba,mlieko/
6: Bravčová panenka plnená slaninkou so slivkovou omáčkou (120g), mačkané zemiaky (150g) //